Vår moderne raselære - en innføring


I tidligere tider brukte raseforskerne målinger for å kartlegge de ulike menneskerasene.


Image


Man målte blant annet hodeomkrets og nesens krumming for å kartlegge de ulike menneskerasene. Men det er store forskjeller på dette og den moderne raseforskning som foregår i dag. Ved å i steden undersøke menneskers oppførsel og slektsbakgrunn, og ved å utforme teorier basert på dette har dagens raseforskere laget modeller som er en hel del annerledes.

Jeg vil her beskrive de forskjellige menneskerasene, og deres egenskaper, basert på dagens offisielle rasevitenskap:


Den hvite rase

Lys hud. Er rike. Bor i store hus og kjører rundt i dyre biler. De hater andre raser, og de liker å slå og undertrykke andre raser. De som tilhører den hvite rase bør be om unnskyldning for det de har gjort opp gjennom århundrene. Og de bør be om unnskyldning for at de er slemme rasister og nazister. Men selv om de ber om unnskyldning, vil de fremdeles være slemme rasister uansett, fordi dette er noe som sitter i huden. (Eller kanskje i beinmargen? Her er forskerne fremdeles uenige


Den sorte rase

Mørk hud. Er fattige fordi de blir undertrykket. Er snille og fredlige, og dreper aldri noen. De er veldig redde for politiet. Dette med god grunn fordi politiet gjerne morer seg med stoppe dem på gata og kvele dem eller skyte dem. Har levd i nød helt siden den dagen den hvite rase for første gang kom til dem for å plage dem. Fordi de jobber hardt samtidig som de blir utnyttet, har den hvite rase blitt rike på deres bekostning. De kom blant annet til Norge for å bygge landet vårt. Et mindretall av forskerne er unenige i at de kom hit, og mener at de egentlig har vært her hele tiden.


Den muslimske rase

Hudfargen varierer. De må derfor kjennes igjen på klærne og oppførselen. På grunn av dette trodde man tidligere at det var en religion, før man fant ut at det var snakk om en rase. De er høflige og respektfulle, og de er spennede og verdifulle å ha med å gjøre. Den muslimske rase må respekteres fordi de har en hellig bok, koranen. Å brenne koranen er veldig slemt, fordi dette betyr at man har lyst til å brenne alle muslimer. Den hvite rase har stjålet all vitenskapen og all teknologien fra den muslimske rase.

Image
Sandra Fylkesnes ved Oslomet