YTRINGSFRIHET OG PEDOFILI

Den svenske predikanten Runar Sögaard forteller i sine prekner om mindre populære historiske forhold rundt den påståtte profeten Muhammed. Det er muhammeds giftemål med den 9 år gamle Aysha som fant sted da Muhammed selv hadde passert 50 predikanten finner vanskelig å svelge. Reaksjonene har, som seg hør og bør når mindre flatterende forhold rundt reiligionen Islam blir påpekt, ikke måttet vente på seg.

 

Muslimsk forståelse av ytringsfrihet og pedofili

Muslimer over hele Sverige er i opprør etter uttalelsene predikanten gjentok overfor Aftonbladet da de konfronterte ham med innholdet i talene predikanten har fått innspilt på CD-plater til distribusjon.
-"Jag blev illamående när jag såg det", sier den muslimske forfatteren og debattanten Kurdo Baksi. Han anmelde Sögaard for "hets mot folkgrupp" tirsdag 19.april. Baksi benekter dog ikke denne siden av Muhammeds amorøse liv. Han anser heller ikke samleie med en 9 år gammel jente som pedofili.  - "Muhammed var ingen pedofil eftersom det var ett legitimt äktenskap. Pedofili är på en annan nivå, till exempel när man köper sex av barn." Også Jan Hjärpe, professor och islamolog på Lunds universitet bekrefter giftemålet med den 9 år gamle jentungen overfor Aftonbladet.

Drapstrusler

I følge Aftonbladet mottok redaksjonen deres telefoner fra et hundretalls muslimer som gjorde oppmerksom på at de ville ta livet av Runar Sögaard.    - "Vi vet ju vad som hände med Pim Fortuyn i Holland. Det här kommer Runar att få ångra", sier en 33-år gammel muslim fra Örebro län til Aftonbladet.

                           

- Runar Sögaard, europas neste Pim Fortuyn?

 

Pedofili, halal* i Islam.

Skribenten Walid al-Kubaisi bekrefter muslimenes syn på sex med barn. På nettsidene til Human Rights Service skriver han:

-"Til tross for at profeten Muhammed giftet seg med 9 år gamle Aysha, da han selv hadde passert 50 år, er et slikt ekteskap blitt uaktuelt i moderne tid. Med islamismens** bølge, startet folk igjen å se på et slikt ekteskap som aktuelt. De bruker profeten Muhammed som en målestokk."

    Pedofili som muslimsk praksis

Videre skriver Kubaisi:

"Dr.Osama Fawzi skrev om dette. Han advarte al-Qaradawi (Al-Qaradawi er sunnimuslimsk lærd og TV-kjendis og forkynner. Han er en av teoretikerne til muslimbrødrene, den første muslimske kamporganisasjon i vår moderne tid, stiftet i 1928. red. anm.) om hans fatwaer*** som tillater ekteskap med mindreårige jenter. Han understreket at det er straffbart å legitimere pedofili, at han kan fengsles som forbryter i USA på grunn av at han gir fatwaer til muslimene om å at det er tillatt (halal) å gifte seg med 9 år gammel jente.

Jeg er en av dem som sendte e-mail til ham på hans nettside og bad om avklaring på dette: Er du gift med Asma, en jente du er 60 år eldre enn? Jeg fikk ikke svar. Da jeg spurte om det er lov å gifte seg med ei 9 år gammel jente, fikk jeg svaret: hvis hun er jomfru og aksepterer, er det tillatt.

(....)boka Tahrir Al-Wasilah, som er en samling av Khomeinis fatwaer (bind 2, side 241). Der står Khomeinis fatwa som sier at

”Man kan ikke ligge med kona før hun fyller 9 år. Men resten av de seksuelle nytelsene, som å kjenne på med begjær, klemme og kline med, er tillatt uansett om kona er et spedbarn.”

(..)Dagen etter møtte jeg ham ved butikken. Jeg følte han hadde noe på hjertet han brant for å si. Jeg tenkte at han ville ta avstand fra Khomeini. Jeg var lutter øre:
 

”Jeg kikket i bøkene. Det er ikke bare Khomeini som tillater ekteskap med spedbarn. Det er alle ayatollaher (altså også shia-muslimer red.anm.).

Jeg svarte ”Ja!”, og trodde fortsatt at han ville ta avstand fra en slik pedofilipraksis.
Han fortsatte: Det vil si at dette er islam, som disse ayatollaher er enig om. Derfor tar du feil.”

(...) Samme dag møtte jeg en gruppe muslimer hos en venn.Jeg fortalte dem at al-Qaradawi er gift med Asma. Dette er pedofili. De avbrøt meg: ”Nei. Pedofili er å drive hor med en mindreårig jente uten ekteskap. Al-Qaradawi har giftet seg med denne jenta, Asma, så dette er ikke pedofili. Hvordan tør du snakke sånn om en stor muslimsk lærd som kjenner islam bedre enn deg? Vi er ikke som kristne nordmenn. Kristne prester har lov til å bli homser. Men en respektert imam som er gift med en ung jente, vekker din harme. Er du med oss eller med dem?”
 

               ----------------------------------------------------

Kort muslimsk Ordliste:

(*) halal - godkjent.

(**) islamistiske/Islamisme - betegnelser som gjerne brukes om muslimske kampgrupper og religionen Islam for å røyklegge at de bekjenner seg til samme tro som norges ca. 75 000 registrerte muslimer.

(***) fatwa - en lov eller befaling  forfattet av en muslimsk lærdmann. Brukes også om beordringer til drap slik som i tilfellet Salman Rushdie og Willam Nygaard.

dar al Islam - "fredens hus", de stater der loven er i samsvar med Koranen, slik som i Afghanistan før det amerikanske angrepet. Har gitt navn til religionen.

dar al Harb - "Krigens hus", de stater som ikke enda har Koranen som lovbok, f.eks. Norge.